Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Půvabná lékárnice Jana Doleželová (42), která se před rokem po devíti letech rozešla s podnikatelem Richardem Podroužkem, už od té doby podle médií prošla hned několika náručemi známých a vlivných mužů. I Janě samotné z toho už jde hlava kolem.

Přisouzení jí byli například hokejista Jaromír Jágr, miliardář Karel Janeček, s nímž se objevuje ve společnosti a nafotili spolu charitativní kalendář, a také charizmatický exposlanec ODS David Šeich.

Ke svému soukromí se půvabná lékárnice a moderátorka zásadně nevyjadřuje. Podle jednoho bulvárního plátku však měla právě posledně jmenovanému pánovi Jana rozvrátit šťastně kvetoucí manželství a dotlačit ho k rozvodu. „Ten text je snůška nesmyslů. V tuhle chvíli zvažuji právní kroky. Tato medializace poškozuje všechny zůčastněné osoby,“ svěřila Super.cz naštvaně Jana, kterou jsme zastihli zavalenou prací v její lékárně.

A jak to má jedna z nejpůvabnějších missek v tuhle chvíli vlastně s muži? „Partnera nemám. Po ukončení devítiletého vztahu s Richardem stále nejsem připravená na vážnou známost. Víc vám neřeknu,“ ukončila hovor Doleželová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám