Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) je ošetřovatelkou na plný úvazek. Její přítel, o jedenáct let mladší moderátor Michal Hrdlička, se vážně zranil při fotbale a prakticky se nemůže hýbat. Z hřiště ho odvážela sanitka, neboť si Hrdlička ošklivě zranil koleno.

"Noha ho hodně bolí, je šíleně nateklá. V noci nemůže spát, jak ho to bolí. Stále se neví, co to přesně je. Má něco s čéškou, vazy. Koleno je tak moc zničené a nateklé, že se to nedá ještě přesně určit. Až otok splaskne, bude muset na magnetickou rezonanci, která ukáže, co všechno je zničené," řekla Super.cz Lucie, která si od opečovávání přítele odskočila do Špindlerova Mlýna, kde moderovala soutěž Miss Junior.

"Nechtělo se mi jet, slíbila jsem ale ambasadorce soutěže Milušce Bittnerové, že to odmoderuju dlouho dopředu a nechtěla jsem to rušit. Přeci jenom jsem profík, jsou věci, které se neruší. Před odjezdem jsem doma všechno připravila, všechno jsem mu dala pod ruku, aby se nemusel vůbec hýbat, a teď zase rychle jedu do Prahy," upřesnila Lucie.

Michal není jediným nemocným členem rodiny. Marodí také její syn Lucas. "Mám teď doma dva nemocné kluky. Lucas má zánět kyčelního kloubu a Míša udělá dva kroky horko těžko o berlích," dodala Borhyová.

"Plánovali jsme dovolenou, hory, ale úraz to teď všechno změnil. Užijeme si teplo domova, budeme dělat jiné aktivity, na které jinak není moc čas," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám