Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Trojnásobné Zlaté slavice Eva Pilarová (†80) a Petra Janů (71) předevčírem prvním koncertem odstartovaly své společné turné v Ústí nad Labem. Vy se s námi můžete podívat na to, jak vypadají přípravy obou vážených pěnic v šatně před začátkem více než stominutového koncertu.

„Jedeme vždy alespoň tři hodiny předem, abychom si střihly zvukovou zkoušku a v klidu se stihly připravit. Líčíme se samy, protože už za ta léta ty svoje ksichtíky dokonale známe. I s vlasy nám to trvá takovou hodinu, hodinu a půl,“ prozradila Super.cz Petra, která se stejně jako Eva ukázala před objektivem foťáku jen v župánku.

Během koncertu dámy stihnou i několikrát změnit outfit. „Eva má čas se převléknout třikrát. Já jen dvakrát,“ prohodila smutně Petra, která měla před začátkem mírnou trému.

„Měly jsme trochu nervy, ale dopadlo to báječně. Zjistily jsme, že nám to na pódiu skvěle funguje. Publikum bylo super. Na společné duety reagovalo úžasně,“ pochválila své fanoušky Petra. Další štaci mají dámy již dnes večer v Prostějově. Vrcholem turné pak bude v neděli pražský koncert v Hybernii, kde bude hostem obou skvělých zpěvaček sám Karel Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám