Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nemusíte se hned oblékat do erotických oblečků. Stačí své oblíbené pyžamo vyměnit za trošku luxusnější kousek. Zapomeňte na vytahaná trička a oblékněte krajku a nechte sexy košilku obepnout vaše křivky. Uděláte radost sobě i partnerovi!

Luxusní košilky: Instantní sex-appeal

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč jsou luxusní košilky tak oblíbené? Sexy košilky podtrhnou ženské přednosti a v případě potřeby zakryjí nedostatky. Ženy se v nich tak cítí sebevědomě a sexy. Vy ještě nemáte luxusní košilku? Je pravý čas to napravit! Vybrali jsme pro vás kousky, které si ženy zamilovaly nejvíce. Inspirujte se a vybavte se na vášnivý večer!

Nejoblíbenější, pohodlná a sexy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Košilka Coctail není nejoblíbenější nadarmo. Díky příjemnému materiálu se v ní budete cítit jako v bavlnce a navíc dá svým střihem vyniknout vašim svůdným křivkám. Sexy rozparek a něžné zdobení vám dodá šmrnc, a vy si tak můžete být jistá, že vám žádný muž neodolá. Tento příjemný a sexy kousek pořídíte hned ve dvou barvách!

Pro sexy dračice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte blíže k vášnivé dračici než ke křehké romantičce? Vsaďte na svůdný komplet Hennesy. Jemná elastická síťka odkrývá, co se skrývá pod ní, a přesto nechává prostor pro fantazii. Krajková výšivka dodává kompletu na něžnosti a zajímavý kontrast jemnosti a žhavého sex-appealu nenechá žádného muže chladným. Dáte přednost bílé nebo černé?

Ukažte svou vášnivou stránku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dřímá ve vás divoká šelma? Přestaňte se skrývat a vytaste drápky! Kombinace zvířecího potisku a sexy krajky podtrhne vaši živočišnost a napumpuje vám sebevědomí. Pokud se chcete cítit proklatě sexy, sáhněte po kompletu Shakira. V okouzlující košilce a ladících kalhotkách vás nuda rozhodně nečeká!

Jednoduchá, a přesto dráždivá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

…taková je košilka Funny. Pohodlná košilka z hebké viskózy krásně obepne ženské křivky, dá vyniknout přednostem a snadno skryje nedostatky. Krajkové průstřihy dodávají tomuto kousku šmrnc a činí jej neobyčejným. Když se chcete cítit pohodlně i sexy, košilka Funny je pro vás jasná volba!

Další články

Načítám