Hlavní obsah
Článek

Skrytá kamera natáčela čtrnácti a patnáctileté fotbalové dorostenky severoněmeckého klubu SV Arnum při převlékání před zápasem přímo v jejich kabině. O skandál, který nyní hýbe Německem, se postaral devětatřicetiletý šmírák, jenž do šatny kameru tajně instaloval. "Nejhorší na tom všem je ale fakt, že oním dotyčným byl sám trenér této dívčí jedenáctky!" informuje server express.de.

Na fakt, že juniorky v negližé kdosi tajně filmuje, přišla patnáctiletá fotbalistka. Ta si všimla, že na stole v kabině stojí kartonová krabice, z níž malou dírkou vychází paprsek světla. Škatuli otevřela a ukázalo se, že v ní byla instalována kamera, a to v chodu! Hráčky si video na místě přehrály a ke svému překvapení zjistily, že tuhle lumpárnu má na svědomí jejich kouč.

Jedna čtrnáctiletá sportovkyně o všem následně řekla doma rodičům. Ti se okamžitě rozhořčeně obrátili na klubové vedení, které neprodleně informovalo policii. Muži zákona pak dotyčnou kameru i s lechtivými záběry úředně zabavili.

Následná domovní prohlídka v trenérově bytě a také prohledání jeho vozidla ukázaly, že videotechnika je vůbec darebovým koníčkem. Vyšetřovatelé odvezli na kriminálku k dalšímu prozkoumání hned několik podezřelých CD, DVD, velkokapacitních datových zařízení USB a videokazet.

Hned příštího dne klubové vedení s trenérem-šmírákem rozvázalo smlouvu a zakázalo mu vstup do klubových prostor. Kriminalističtí technici nyní důkladnými prohlídkami zabavených nosičů dat zjišťují, zda se nemrava dopustil shora zmíněného prohřešku poprvé, nebo zda už má v tomto směru bohatší praxi. To bude mít vliv na formulování obžaloby.

Reklama

Další články

Načítám