Hlavní obsah
Článek

O Richardu Krajčovi (46), který nedávno oznámil rozvod, je známo, že si sám sebe strašně moc cení (bůhví, zda ne víc, než ho oceňují jeho vlastní fanoušci). Přesto jsou s podivem zvěsti, které o frontmanovi relativně ještě pořád dost úspěšné kapely Kryštof nyní kolují. Super.cz se dostal například k informaci, že na příští rok měl Krajčo víc jak dvakrát zdražit svoje vystoupení a ozývají se i hlasy, jestli to nebude rostoucími náklady za probíhající rozvod s manželkou!

On-line deník Super.cz zprávu obdržel od jednoho z respektovaných promotérů a snažil se ji ověřit i u pár ostatních, kteří ji víceméně ochotně potvrdili.

„Je k nevíře, co Krajčo na příští rok chystá. Za vystoupení na festivalu brali 220 tisíc, ale na příští rok už ohlásili honorář půl miliónu. Za tu cenu jsou ale naprosto neprodejní. Malý fesťák je nezaplatí, velký by mohl, ale pak by už neměl na další kapely. Divil bych se, kdyby Krajčovi a spol. jejich cenová politika vyšla. Budou muset jít strašně dolů, protože doba jejich největší slávy už je vážně pryč a takové peníze si neberou ani ti, kteří jsou momentálně mnohem víc na koni,“ prozradil nám organizátor velkých hudebních podniků.

Podle něj například takový Tomáš Klus jezdí podobné akce za 180 tisíc a nezdražil, i když jeho hvězda stoupá stále rapidně výš a výš. Že by mu něco říkalo slovo pokora? „To je naprosto přijatelná suma, nad kterou žádný pořadatel ani nehne brvou, protože na Tomáše navíc přijde i o dost víc lidí. Taková Lucka Bílá stojí o sto dvacet tisíc víc, ale tu si moc pořadatelé neberou,“ dodal náš zdroj. Právě on pronesl větu, že nechápe, proč kapela Kryštof tak moc přepálila cenu a možná jen v legraci naznačil, že to patrně bude jen kvůli Krajčově rozvodu.

Reklama

Další články

Načítám