Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete mít víc času na opravdu důležité věci? Třeba rodinu, sport, vzdělání nebo kamarádky? Teď můžete. Revoluční robotický mop iRobot Braava za vás vytře podlahy, a tím vám ušetří spoustu času.

Navigace NorthStar

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Technologie vyvinutá společně s americkou vesmírnou agenturou NASA funguje jako vnitřní GPS. Projekční kostka NorthStar vysílá signál, pomocí kterého Braava bezpečně pozná svou aktuální polohu v místnosti, a hlavně místa, která zbývá vytřít. Na konci vytírání se Braava vždy vrátí na místo, kde s úklidem začínala. I to je síla technologie NorthStar.

Účinné utěrky z mikrovlákna

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

iRobot Braava používá na suchý i mokrý úklid speciální utěrky z mikrovlákna s vynikajícími čisticími vlastnostmi. Bílá utěrka, na které ulpívá prach, drobné nečistoty, vlasy a zvířecí chlupy, slouží k suchému úklidu neboli zametání. Modrá utěrka byla navržena pro účely mokrého úklidu, tedy mopování. Utěrky se jednoduše připevňují na robota pomocí podložky s magnetickým zámkem a gumovými fixačními lištami. Po dokončení úklidu lze utěrky snadno vymýt a průběžně rovněž prát v pračce.

Absolutně tichý úklid a systém PRO-CLEAN

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

iRobot Braava nevydává během úklidu žádný zvuk. Je tichý jako myška, takže může vytírat brzo ráno i pozdě v noci. Přesto nikoho nevzbudí. Model Braava 380 zvyšuje efektivitu vytírání nasazením systému PRO-CLEAN. Ten díky zásobníku na čisticí roztok zabudovanému ve fixační podložce udržuje utěrku z mikrovlákna během úklidu neustále vlhkou. Díky tomu Braava 380 odstraní z podlahy i odolnější skvrny.

Dva čisticí režimy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Braava nabízí dva čisticí režimy. Mopování a zametání. Režim zametání slouží k odstranění prachu, vlasů, chlupů a drobných nečistot ze všech typů podlah i v rozlehlých prostorách. Nečistoty ulpívají na bílé utěrce z mikrovlákna, kterou po skončení úklidu jednoduše vytřepete. Režim mopu slouží k efektivnímu vytírání tvrdých podlah. Díky pohybu při vytírání dokáže velmi efektivně zbavit podlahu mastnoty, prachu a dokonce i různých skvrn.

Úklid podél stěn a pod nábytkem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Braava vytírá inteligentně a hlavně důsledně. Zajede pod postel, nábytek nebo toaletu, uklidí pečlivě podél stěn nebo okolo odpadkového koše či noh stolu. Nenaráží do nábytku a zaregistruje-li před sebou například koberec, zastaví se, otočí a vytře prostor kolem něj. Potřebujete Braavu na chvíli zastavit, vyřešit, co je potřeba, a poté obnovit proces vytírání? Není problém. Funkce pauzy a opětovného spuštění (Pause) zajistí, že Braava bude pokračovat s úklidem tam, kde byla zastavena.

Další články

Načítám