Hlavní obsah
Článek

Ta ale umí pařit! Bývalá hvězda VyVolených Věra Patt, ženština, která má na krku dluhy za nepovedenou párty a nově prý i ostudu kvůli podvodu s falešným dvojníkem slavného světového zpěváka, se pořádně rozparádila na narozeninách jedné známé české zpěvačky. Nejprve notně pod parou vyluzovala zvuky podobné zpěvu známých českých hitů, pak ale dostala hládek, vyluxovala raut a znavená, a navíc prý i dost umaštěná, se položila do říše snů. Podívejte se na snímky!

Ty redakci Super.cz v reakci na náš první článek z párty zaslal čtenář. „Všiml jsem si, že není úplně při smyslech, a když si tam nabrala tolik jídla, kolik dokážou zdlábnout jen notně vypití alkoholici, a následně celá umaštěná s fleky na kalhotách usnula, neváhal jsem a vyfotil ji. Hraje si na celebritu a ještě se chová jako rumová pralinka,“ dostal Super.cz info od autora snímku.

Věra vážně asi nebyla za decentní dámičku, což nám potvrdili i ostatní hosté. A aby také ano, když se jí pracovně patrně úplně moc nedaří. Potřebovala si asi pořádně vyhodit z kopýtka, aby zapomněla na svůj tklivý osud nedoceněné hvězdy českého šoubyznysu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám