Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) alias kouzelník Žito 44 opět boduje! Zpěvák se dostal mezi osmičku interpretů, kteří se budou ucházet o vítězství v populární anketě Český Slavík Mattoni 2013.

Landa obhajuje loňského bronzového Slavíka, a pokud se mu to podaří, opět dostane prostor promluvit k národu. Dočkáme se dalšího šokujícího projevu v přímém přenosu?

Loni si svérázný zpěvák přišel pro ocenění s kohoutem v podpaží a z jeho úst se namísto děkovačky za ocenění linul sáhodlouhý projev na téma tehdejší politické situace. Kontroverzní zpěvák se, jak je ostatně jeho zvykem, nevyhnul ani nevybíravým slovům a zamotal hlavy organizátorům, kteří kvůli jeho dlouhému proslovu museli zkrátit děkovačky ostatních výherců.

Kouzelník Žito 44 podle všeho s revoltou neskončil, a tak se určitě máme na co těšit. Zpěvák se zálibou v kejklích a iluzích sestavil seznam sedmi náročných úkolů, které hodlá splnit. Zatímco na ploutvi tygřího žraloka si už Landa zaplaval, do finále Ligy mistrů se s fotbalovou Olomoucí, jak zní zadání jednoho z úkolů, asi jen tak nedostane. Pokud tedy nevymyslí nějakou opravdovou kejkli.

Zda kontroverzní zpěvák opět uspěje v populární hudební anketě, to se dozvíme už v sobotu 23. listopadu ve Státní opeře Praha pod moderátorskou taktovkou Jana Krause.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám