Hlavní obsah
Článek

Ostře sledovaný vztah mezi silikonovou Zdeničkou a svalovcem Thomasem neměl šťastný konec a oba představitelé VyVoleného páru se už stačili zadat jinde. Kdo z nich si vybral lepšího partnera?

Thomas se Zdeničkou si sice slibovali společnou budoucnost, ale po opuštění soutěže se každý vydal jiným směrem. Brzy se ukázalo, že nejsou schopní sladit své priority a Thomasovi nepřišlo vhod, že se jeho milá chce teprve poznávat, zatímco on by se nejradši ihned ženil.

Náladu si spravil po setkání se zlatokopkou s pochybnou minulostí, která mu velice rychle splnila jeho sny. Silvie Řeháková, která v minulosti nafotila erotické snímky, se po první schůzce zamilovala až po uši a na facebooku přijala dokonce i jeho příjmení.

Zdenička tak hledala útěchu v náručí svého starého známého, moderátora a lovce talentů Michala, s nímž ode dneška oficiálně tvoří pár. „Je úplně jiný, nejde to s Thomasem srovnávat. Do ničeho mě nenutí, nic po mně nechce, poznáváme se. Jsem šťastná,“ svěřila se Super.cz zamilovaná exVyVolená.

Thomase ovšem příliš nepotěší, že svého nového „vyvoleného“ poznala ještě před nástupem do vily. „Známe se už hodně dlouho, ještě před reality show, Michal jezdil pracovně do Prostějova, byli jsme kamarádi,“ přiznala neúspěšná účastnice soutěže.

Vnadná soutěžící také osvětlila, jak to bylo ve sporu mezi ní a Silvií, která se do ní začala na Facebooku sprostě navážet: „Thomas chtěl, ať jsou z nás kamarádky, ale slyšela jsem, jakou má tato holka pověst, a nesedla bych si s ní k jednomu stolu. Thomas jí to takhle prezentoval a začala na mě vulgárně útočit, ale to vypovídá o její inteligenci.“ S Thomasem je Zdeňka stále v kontaktu, ale on stojí pochopitelně na straně své nové lásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám