Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marta Vančurová se brzy objeví v nové divadelní roli. Jak již bývá zvykem, k projektu vznikly fotografie, jež představují jeho hlavní tváře. Před objektiv si proto stoupla i Vančurová, která na čistých a jednoduchých fotkách vypadá v bílé košili a s jemným decentním make-upem bezvadně. Příležitost Marta dostala v připravovaném vánočním muzikálu Děvčátko.

V tom se setká hned s několika známými tvářemi, nejen s těmi, které jsme na prknech Studia DVA vídali pravidelně, jako jsou Kryštof Hádek, Ivana Chýlková či Anna Šišková. Sestavu muzikálu doplní mimo jiné Jana Stryková, Monika Absolonová či Vladimír Javorský.

Příběh na motivy pohádky Hanse Christiana Andersena o chudém děvčátku Lucii, které se snaží dostat na druhý břeh zamrzající Temže, spojuje prvky muzikálu, koncertu (nebude chybět živý orchestr) a činohry, a stylově navazuje na úspěšnou Vánoční koledu. Premiéra se chystá na konec listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám