Hlavní obsah
Článek

Zadané, vdané i momentálně volné blondýny z řad šoubyznysu se sešly na jednom mejdanu. Super.cz prozradily, s kým nejraději paří, kolik toho nejvíc vypily a jaké to mělo následky. Nejhůř asi dopadla Miss Iveta Lutovská. "Nejšílenější pařbu jsem odnesla zlomenou nohou," prozradila.

Párty girl Dominika Mesarošová si pochvalovala, že tenhle mejdan byl snad poslední před prázdninami. "Užívám si to, že jsem tady sama a nemám žádného partnera," těšila se Dominika, která má čerstvě po rozchodu s bohatým postarším podnikatelem Petrem Ptáčkem.

Se svojí starou láskou, zpěvákem Sámerem Issou, dorazila bývalá královna zlaté pražské mládeže Tereza Brabcová. Dcera herečky Veroniky Freimanové prý už zdaleka nekalí jako dříve. Přiznala však: "Jsem jedna z mála, které dokáží se Sámerem držet krok."

Pauzu od dětí si daly maminky Kateřina Kristelová a Lucie Koňaříková Salamé. Shodly se ale na tom, že na panáky už je neužije. Dávají přednost šampaňskému a bílému vínu. "A vůbec nejlepší je to buď s partnerem nebo s kamarádkami. Rozhodně se to nesmí míchat," dodaly.

Reklama

Další články

Načítám