Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadá to jako scéna z akčního filmu, kdy se hrdina snaží získat nějakou cennost, ať už diamant nebo prastarý artefakt, z místnosti vybavené smrtícím technickým zabezpečením. Do této role se vžil Martin Dejdar (59), když fotil snímky pro nový kalendář. Jen místo lovce drahokamů se stal lupičem obří kýty.

„Příprava na tuto scénu byla opravdu náročná. Musel jsem se naučit udržet na laně rovnováhu, což bylo zpočátku docela obtížné. V prvních chvílích jsem tam sebou plácal jako ryba na suchu, ale postupně jsem to vypracoval do krásného ladného visení,“ řekl Martin Dejdar.

Aby mohla tato fotografie vzniknout, byl Martin nucen hodně cvičit, aby byl schopen na lanech udržet rovnováhu, a aby působil sebejistě, vyrovnaně a odhodlaně. Když se na fotky podíváte, je rozhodně vidět, že bicepsy má herec parádní a snad je využije ještě někde jinde než při focení kalendáře pro výrobce šunky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám