Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Petra Němcová (44) nepřijela do Čech proto, aby pochybovačům oznámila, že její vztah s premiérem Haiti Laurentem Lamothem údajně stále funguje, ale měla zde pracovní povinnosti.

Supermodelka v Praze představila kolekci osobně navržených svíček, které symbolizují poklady zemí, které jsou jejímu srdci blízké. V této řadě pochopitelně nechybí zástupce České republiky. Zajímali jsme se ale také o to, jestli Petra vytvořila svíčku reprezentující Thajsko. Tato země má v Petřině životě fatální význam, v prosinci 2004 se při tragédii tsunami velmi vážně zranila a přišla o svého snoubence Simona Atleeho.

„Už jsem vytvořila i thajskou vůni. Nakonec jsme se s mým týmem dohodli, že Asii bude nejdříve zastupovat Indonésie a Thajsko přijde v příští kolekci," říká Petra a jedním dechem popírá, že by zanevřela na zemi, kde se před devíti lety její život od základu změnil: „Vůbec to není tak, že bych na tuto zemi zanevřela. Tato vůně bude jasmínová, jasmín se používá v této zemi na Den matek, takže tato svíčka bude v prodeji právě v tento den."

Petra Němcová se snaží pomáhat thajským dětem. V rámci své nadace Happy Hearts Fund postavila již několik škol. „Každý rok se tam vracím. Byla jsem tam v prosinci a letos tam pojedu znovu," říká Super.cz Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám