Hlavní obsah
Článek

Obrovský šok čekal na VyVolené poté, co ve včerejším zúčtování vypalcovali Zdenu. Do vily prostřednictvím plazmy v obýváku opět naprosto nečekaně vstoupila moderátorka Tereza Pergnerová (49), která soutěžícím oznámila, že zúčtování neproběhlo podle pravidel reality show a vypalcovaná Zdena, která neustále tvrdila, že chce co nejdřív domů, musí okamžitě opustit vilu a tím i celou show.

Zdena dostala palec od Pavlíny, Honzy, Lucky a Evy. Všichni se na společném palcování Zdeny evidentně domluvili.

"Tuto hru miluju, Zdeno," řekla Tereza. "Sundej si šátek a jdi domů. Hned. Neexistuje, že se čtyři domluvíte, vypalcujete a uběhne týden, zahodíte týden... Co diváci? Dívají se na vás, milují vás. Ta hra je drsná, ale zatnu a dám to. Říkám vám, že jste už strašně blízko pěti miliónům. Lidi za vás utratili svoje peníze, každý z nich má svého favorita. Pak se postavíte k tabuli a zakoktáte, jak si to asi představujete. Takhle se k vítězství nejde,“ zpražila opařené VyVolené Tereza, která všechny dokonale šokovala.

„Já vás obdivuju, že tam jste. Jak byste si mohli vážit sebe, kdybyste promrhali čas někoho, jako jsou diváci. Tady není prostor pro nikoho, kdo tuhle hru nechce hrát. Takže Zdena může jít domů a pak se ptám i ostatních. Zůstanou jen ti, co chtějí hrát. Je ještě někdo další? Může jít teď domů,“ nabízela ostatním Tereza. Domů už samozřejmě nikdo jít nechtěl.

Na internetu se ihned po drsném Terezčině verdiktu objevily spekulace, jak bude celá reality show pokračovat. Proběhne ve čtvrtek nové zúčtování nebo přijde místo Zdeny do vily nový soupeř? Ve hře je i hodně drsný trest pro VyVolené - návrat Thomase Castella do vily, což by soutěžící hodně těžko rozdýchávali, ale celá show by zcela jistě získala nový náboj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám