Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Když se na Super.cz objevila trochu skandální fotografie Venduly Svobodové (52) z baru v centru Prahy, na níž ukazovala, co má pod sukní, vyvolalo to ostrou reakci jejího exmanžela Patrika Auše. Ten ji označil za povětrnici, která se nestará o syna Jakuba. Svobodová v reakci na to zavolala do naší redakce, aby bývalému mužíčkovi vrátila úder. „Byl a je to gigolo. Tenhle alkoholik, který bral dokonce i drogy, chce vůči mně moralizovat?“ prohlásila rozhněvaně.

„Za třináct let v nadaci je za mnou vidět hodně práce a nelíbí se mi, když je znevažovaná tím, že se dává prostor k vyjádření mému bývalému manželovi. Je v Indonésii a stejně se věnuje tomu, co dělám já? To vypovídá cosi o zhrzenosti. O každodenní záležitosti ohledně Kuby se nikdy nestaral, nic o tom neví, takže se divím, proč o tom teď vůbec mluví. Kdyby ho měl vážně rád, jak tvrdí, tak taková slova vůbec nevypouští z úst,“ říká Svobodová.

„Měla jsem ho nějaký čas ráda, pak se ale změnil. Bohužel neunesl rozvod a stále se mi přes média mstí. Jsem normální člověk z masa a kostí s normálními starostmi. Ano, jednou za čas si vyhodím z kopýtka někde v baru, ale kdo ne? Kvůli tomu nikdo nemá právo mě takhle osočovat a vymýšlet si o mně. Jsem úplně jiná, než jak se mě snaží vykreslit,“ dodala Svobodová.

Reklama

Další články

Načítám