Hlavní obsah
Článek

Nedávné vyřazování ve vile VyVolených skončilo smolně pro hřmotného kaskadéra Jafara. Porazila ho Lucka, ale jestli se někdo domnívá, že by měl smutnit, protože přišel o šanci vyhrát milióny, tak se plete. Však se šušká, že do soutěže ho dostala nechutná protekce. „Stojí za ním odporně bohatý milionář, který má prsty snad všude,“ tvrdí zdroje Super.cz.

Jafar je sboristou kapely Walda Gang, za kterou stojí bohatý podnikatel Pavel Pásek. Ten se dušuje, že hromotluka s pořádnou postavou do soutěže neprotlačil, těžko ale tomu věřit, když se všeobecně ví, že když mu o něco jde, dokáže zatáhnout za ty správné páky.

Je paradoxní, jak Jafar ke kapele přišel. „Někde jsme ho viděli a pak jsme si řekli, že je to takový poděs, že se do té naší party nesvéprávných umělců bude hodit. A exot vážně není jen od pohledu, sedne k nám jako zadek na hrnec,“ říká Pásek alias Buřt.

Ten byl na mrtvici z toho, když se Jafarovi před časem podařilo přežít první duel. „Tu soutěž nesleduju, ale asi tam musejí být ještě větší exoti, než je on, když ho vrátili dovnitř,“ kroutí hlavou šéf VyVoleného, který je rád, že jeho sborista, a navíc tanečník už mu je k dispozici.

„Je to blázen, ale přesto jsem se skoro modlil, aby nám ho lidi při příštím vyřazování pustili domů. Už se nám po něm snad i stýskalo,“ dodal šéf Walda Gangu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám