Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) konečně pochopila, že když se bude po světě věčně promenádovat pod vlivem několika zásobovacích vozů obchodu s alkoholem, slávu a štěstí jí to nepřinese. Po nedávné operaci dvanácterníku podle našich informací vážně ještě nezačala znovu bumbat, což se projevilo na jejím vzhledu. Vypadá bezvadně a nabídky na práci se jí začaly jen hrnout. A co kromě vynechání alkoholu může za její zázračnou proměnu? Tomu neuvěříte!

Super.cz se potkal s člověkem, který má k Ivetě a jejímu manželovi Josefovi Rychtářovi (65) asi tak blízko jako Abrhám k Šafránkové nebo Dejdar k Martinovi. A ten nám prásknul, jak se to s Ivetiným vstáním z popela má.

„Zatím funguje bezvadně. Skutečně nepije, ale to byste sami poznali, protože jak najede na tu svou chlastací vlnu, za dva dny je neuvěřitelně odulá. Hodně jí pomohl ten léčitel Saavedra. Fakt ji postavil na nohy. Cpal do ní nějaké kašičky a hlavně bylinu štěstí. Tu prý dostávali Inkové, když šli do boje, aby neměli strach a rvali se o život s úsměvem na rtech,“ prozradil nám přítel Bartošové.

Kromě toho prý pěnici pomáhá i to, když jí její manžel, který má na starosti její medikamenty, trochu balamutí. „Když se cítila špatně a vyžadovala, aby ji nakrmil prášky na uklidnění, dal jí radši pilulky, po kterých se regenerují játra. U Ivety ale funguje placebo efekt, takže byla spokojená, vyklidnila se a její zdevastovaná játra si taky nadšeně předla,“ tvrdí kámoš Ivety.

Zajímavá je hlavně informace o tom, že po zveřejnění jejích aktuálních fotek, na nichž vypadá bezvadně, se houfně začínají ozývat promotéři s nabídkou práce. Třeba se ještě vážně stane malý zázrak a Bartošová se vrátí alespoň z jedné desetiny na místo na výsluní, kam před svými opileckými ostudami patřila…

Reklama

Další články

Načítám