Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou pracovní nabídky, které se neodmítají, nad některými bychom ale poněkud zaváhali. Zpěvačka Tereza Mátlová (48) ovšem právě podepsala smlouvu na vystupování v Káhirské opeře. To, že zrovna probíhá soud s egyptským prezidentem a v hlavním městě není úplně bezpečno, nebere maminka pětileté dcerky v potaz.

"Je to úžasná příležitost. Mám zpívat na pěti koncertech party ze světových oper. A pojedu až po Vánocích, to se snad už situace uklidní," doufá Tereza. "Předpokládám, že se organizátoři o naši bezpečnost postarají a beru to opravdu pracovně. Sice bych se ráda podívala aspoň na pyramidy, ale když budou nějaké nepokoje, tak to oželím," dodala.

Dceru s sebou ovšem nebere. "Do tepla s ní jet chci, ale raději to nechám na leden nebo únor, kdy bych měla jet zpívat do Izraele. Tam žije jedna z mých sester, takže bych spojila práci a dovolenou a s Emilkou bychom tam zůstaly déle," plánovala, když jsme ji potkali na druhém kole castingů na muzikál Fantom opery.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám