Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je hodně štíhlá, jsme věděli, ale ona je doslova kost a kůže. K profesi tanečnice sice určitý typ postavy patří, ale když jsme viděli v průsvitném tílku o dvanáct let starší přítelkyni zpěváka Tomáše Savky, tak se nám doslova zatajil dech.

Baletka a držitelka ceny Thálie Zuzana Pokorná přišla zkusit štěstí na casting na muzikál Fantom opery, kde nepotřebují pouze zpěváky, ale také taneční company. I ve svém, pro tanečnici již pokročilém věku byla ze všech adeptek bezkonkurenčně nejlepší. A kdyby byla ve scénáři postava dámy s kosou, díky figuře, na níž jsou výraznější žebra než vnady, by uspěla rozhodně.

O roli, pochopitelně pěveckou, přišel usilovat i její partner Tomáš Savka. Ten by si rád zazpíval roli Raoula, fantomova soka v lásce ke krásné Christine. Když by se jim oběma dařilo, mohli bychom je vidět od září na pódiu divadla GoJa Music Hall. Nedočkavci si na Fantoma opery mohou lístky koupit už nyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám