Hlavní obsah
Článek

Dubnová autonehoda zpěvačky Ivety Bartošové (†48) po cestě z koncertu ve Frenštátu, po níž bylo auto na odpis a posádka vozu skončila v nemocnici, sice slibovala velký skandál kvůli údajnému alkoholu manžela zpěvačky Josefa Rychtáře (65) v krvi, nakonec ale vše vyšumělo do ztracena. Podle nejnovějších zjištění Super.cz ale ne pro policii! Ta podle našich zpráv Rychtáře stíhá. A objevují se tvrzení, že zraněné spolucestující kvůli možnému trestnímu postihu přemluvil, aby se chovali, jako by je nic nebolelo!

„Ve finále mu změřili 0,17 promile alkoholu. Protože způsobil bouračku, je to o trestním stíhání. A to ještě policie neví, co provedl. Protože tušil, že by mohl mít oplétačky s policií, poprosil dva docela vážně zraněné spolujezdce, zvukaře Standu a režisérku Simonu, aby odmítli hospitalizaci a hlavně si nenechali napsat neschopenku. Sliboval jim odškodnění,“ tvrdí údajně dobře informovaný zdroj z okolí říčanského podnikatele Rychtáře.

Zranění obou spolujezdců nebyla vůbec jednoduchá – zvukař má dodnes problémy s páteří, režisérka legračního dokumentu o Ivetě na již zaniklé televizi Pětka zase těžkou zlomeninu ruky, a navíc vážně porušenou kostrč.

„Samozřejmě se o nic nepostaral, jak sliboval. Kdyby ho neposlechli, mají peníze už dávno od pojišťovny. Ale tehdy mu věřili, byli kamarádi a mysleli, že se s nimi vyrovná,“ dodal náš zdroj. Jeho slova se zatím nepodařilo nijak ověřit, vzhledem k jeho blízkosti k Josefu Rychtářovi se ale zdá, že nebude mluvit nepravdu. Podle našich zpráv to navíc vypadá, že kdyby dvojici policie vyslechla nyní, sedm měsíců po nehodě, asi by o Rychtářovi mluvili jinak, než tehdy v době události.

Policie, která případ vyšetřovala, hned po nehodě na informace uvalila přísné informační embargo. I to svědčí o tom, že alkohol v krvi Rychtáře se mohl potvrdit. Takže po různých soudech kvůli Rychtářově výbušné povaze mu nyní hrozí i trestní postih za nehodu pod vlivem alkoholu.

Reklama

Další články

Načítám