Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Majitelka asi nejdiskutovanějšího pozadí, boků a stehen v českém šoubyznysu Ewa Farna (30) po dvouleté sexuální abstinenci konečně zase randí s chlapcem. Jmenuje se Martin Chobot, je mu čtyřiadvacet a v kapele Ewy brnká na kytaru. Dvojice je spolu od začátku prázdnin.

Nebýt toho, že si dvojice všimli polští paparazzi, kteří ji nafotili při líbačce, bude se Farna ještě dlouho tvářit jako adeptka na klášter. Takhle šla ale s pravdou ven.

„Ve spojení s tím, že mému čerstvému vztahu byla udělena ta smůla býti na paparazzi fotkách, chtěla bych vás o tom informovat jako první a zároveň poprosit o respektování našeho soukromí. Přesto, že pořád rodím ve studiu českou desku (která se ještě neobjevila), bylo by mi ctí se na mne pořád soustředit jako na holku, která zpívá,“ napsala na svou sociální síť Ewa.

Samozřejmě má ale „smolíka“. Zvlášť poté, co od jisté doby na sebe přitahuje zájem hlavně svými obřími výstřihy. Ty také s hudbou nemají nic společného, a přesto se jimi ráda chlubí. Takže věříme, že drahoty dělá jen naoko, aby se neřeklo, že má být hlavně ta umělkyně.

A kdo je vůbec její nový chlapec? Vystudoval hudební konzervatoř, působil v kapelách Preweet a My Own Story, a je všeobecně umělecky nadaný. Tak snad to dvojici vydrží déle než Ewě před lety s Tomášem Klusem!

Reklama

Další články

Načítám