Hlavní obsah
Článek

Mladičká zpěvačka Celeste Buckingham (28) má za sebou úspěšný rok. Oblíbenkyně rappera Pitbulla se právě chystá vydat své druhé sólové album Where I Belong. Čekání zkrátí Celestiným fanouškům videoklip Crushin' My Fairytale, který jim prostřednictvím Super.cz československá zpěvačka zasílá přes velkou louži už dnes.

Aktuální singl vznikal, stejně jako Celestiny předešlé hity, z jejího vlastního pera. Tentokrát přiložil ruku k dílu i Američan Jon White, jenž se podílel také na duetu Gone, který Celeste nazpívala se sestrou Carmel. Jak Celeste vysvětluje, ač se to na první pohled nezdá, v podstatě jde o melancholickou skladbu. „Mluví o tom, kolik snů máme jako děti a jaké bláznivé věci chceme v životě udělat. A také o tom, jak moc jsme svázáni s přáteli a rodinou, myslíme si, že tu pro nás budou navždy. Život však takto nefunguje. Vyrosteme a uvědomíme si, že naše pohádky a sny nejsou realita a musíme se vzdát lidí, o kterých jsme si mysleli, že je nikdy neztratíme.“

Začátkem října zpěvačka přijela na Slovensko, aby k singlu natočila pohádkový videoklip. Jak sama tvrdí, prostřednictvím něj chtěla světu ukázat krásu Slovenska, a tak si na natáčení vybrala Bojnický zámek, jehož půvab vždy obdivovala už jako dítě.

„Tato píseň je pro mě velmi osobní, proto jsem ve velkém napětí očekávala, jak klip dopadne. No, když jsme si ho s mámou a sestrou poprvé pustily, podívaly jsme se na sebe a všechny tři jsme se usmívaly," nechala se slyšet dojatá Celeste.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám