Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během prvního přímého přenosu šesté řady StarDance předvedli Taťána Kuchařová (36) a Honza Onder po technické stránce nejlepší výkon. Sympatického tanečníka těší, že je porota ocenila vysokými známkami, zároveň to vnímá ale jako závazek do budoucna, protože si uvědomuje, že příště musí být jejich výkon ještě lepší.

„Laťka je nahoře a teď to dotáhnout nebude jednoduché. Já věřím, že to zvládneme. Budu Taťánu týrat, budu na ni přísný, ale samozřejmě i laskavý, a věřím, že to dobře dopadne," říká tanečník, který v oblíbené taneční soutěži již zvítězil s Danou Batulkovou a Kateřinou Baďurovou.

Onder se nechal slyšet, že ze všech tří VIP partnerek je pro něj Kuchařová největší oříšek. „Taťána je velmi temperamentní a zároveň je to velká osobnost. Postavit choreografii tak, aby tohle nádherné stvoření vyniklo a splnilo očekávání diváků, je náročné," popisuje svou nelehkou úlohu Onder.

Reklama

Další články

Načítám