Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mrazivé teploty již pomalu klepou na dveře a s nimi i upozornění, že je nutné věnovat pozornost přeměně své podzimní garderoby na zimní. Prozradíme vám tipy na modely, ve kterých se budete cítit nejen stylově a přitažlivě, ale i maximálně pohodlně. Milé dámy, vyražte předvánočnímu období vstříc v novém outfitu!

Nalaďte se na sportovní vlnu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nastávající období s sebou přinaší nespočet zimních radovánek a sportovního vyžití. Jste-li zastánkyní některé z těchto aktivit, neměla by ve vašem šatníků chybět praktická bunda, ve které se můžete vydat jak na večerní romantické bruslení, tak na pochůzky po městě. Vhodného kandidáta představuje tato moderně střižená bunda s jemným leskem. Dozajista oceníte lehkou péřovou náplň, díky níž bunda nezpůsobuje efekt mohutnosti, ale naopak lichotivě přiléhá na tělo. Je pro vás připravena hned ve třech barevných provedeních.

V záplavě elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Necháváte se ráda rozmazlovat luxusem? Milujete situace, ve kterých jste obklopena kvalitními věcmi? Pokud ano, opatřete si tento překrásný kabát z materiálu prvotřídní jakosti. Moderní střih do „A“ umocní ladnost pohybu a smyslnou ženskost, exkluzivní kožešinový límec Vás navíc příjemně zahřeje. Doplníte-li tento model o černé kožené rukavice a kozačky s decentním podpatkem, zcela oprávněně si vysloužíte uctivé oslovení madam.

Zahřejte se stylovým kabátem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rtuť teploměru co nevidět klesne pod bod mrazu a nám nezbyde nic jiného, než zajistit si teplotní komfort nějakým kvalitním svrškem. Pokud jste stále nenarazila na svého favorita mezi kabáty, poradíme vám. Pořiďte si tento šedý kousek lichotivého střihu, jehož fleecová podšívka Vás bude v zimních měsících hýčkat den co den. Model je navíc ozvláštněn dekortivním prošíváním a kapucí s kožešinkou, které podtrhnou Váš vytříbený vkus a trendy look.

Ušito z noční oblohy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Venku se pomalu stmívá a za oknem poletují vločky. Jste tu jen vy, Váš partner a světla svíček. Vychutnáváte si delikatesní večeři, usrkáváte ze sklenky vína a máte pocit blaženosti…“ . Přijde Vám tato představa dokonalá? Realizujte ji a vypadejte při ní rovněž dokonale. Zvolte černou halenku ze vzdušného materiálu, kterou si díky jejímu volnému střihu mohou dovolit i ženy, které řeší kila navíc. Proměňte se v zářivou Večernici!

V duchu černobílé geometrie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kalendář pomalu, ale jistě předznamenává, že se blíží předvánoční čas. Máte s tímto obdobím spojeno nejen pečení cukroví a pořizování vánočních dárků, ale i účast na nějaké společenské akci? Přinášíme vám tip, jak se obléknout, aby z vás okolí nemohlo spustit oči. Napomohou k tomu šmrncovní šaty z žeržejového materiálu s nadčasovým vzorem, jejichž lichotivý střih padne každému typu postav jako ulitý. Milé dámy, vsaďte na černobílou klasiku a staňte se královnou večera!

Další články

Načítám