Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Marcela Holanová (72) drží smutek. Nedávno ji totiž zasáhla krutá rána. Zemřel člen její doprovodné kapely Arytmie band Aleš Makyta. Hudebníka, který si zahrál v několika hudebních tělesech a působil i s Evou Hurychovou, nalezli doma zesnulého ve značném stadiu rozkladu těla. Makyta neměl rodinu. Kapela se mu tak musela složit na pohřeb. "Je to něco strašného," smutní Holanová.

Sama však příčinu úmrtí a další podrobnosti o zesnulém Makytovi nechtěla říci. "Nerada bych o tom mluvila. Je to hrozně citlivá záležitost. Všichni jsme stále velmi otřeseni," řekla Super.cz zpěvačka. O úmrtí jejího kamaráda ale vyšla zmínka i na oficiálních stránkách Marcely Holanové. "S velikou lítostí a zármutkem vám oznamujeme, že nás navždy opustil přítel, muzikant, vynikající kytarista a jeden ze zakládajících členů Arytmie band Aleš Makyta. Stalo se tak náhle a nečekaně. Aleši, budeš nám chybět a všichni na Tebe vzpomínáme!"

Poprvé si kapela Arytmie band zahraje v lehce pozměněné sestavě bez Aleše Makyty už tuto neděli 12. června v Klášterci nad Ohří od osmnácti hodin na nádvoří místního zámečku. Na baskytaru zahraje Pavel Košťál, za klávesami bude stát Michaela Dlouhá. Marcela Holanová zazpívá své největší hity a pracovně tak oslaví své kulatiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám