Hlavní obsah
Článek

Tak tenhle kalendář asi ozdobou kuchyní nebude. Málokterá žena by chtěla, aby, když pobíhá kolem plotny, se její drahá polovička kochala fotografiemi Andrey Verešové a, nedej bože, srovnávala.

Jak již bylo řečeno, v kalendáři s pracovním názvem Andrea 2014 se v hlavní roli představí Miss Slovenské republiky 1999, slovenská topmodelka Andrea Verešová (43). Ta v modelingu prorazila již v šestnácti letech vítězstvím ve slovenské prestižní modelingové soutěži Elite Model Look. Dvojnásobnou maminku vdanou za právníka Daniela Volopicha ale už bereme v Česku za svou.

Nebudou chybět různě stylizované fotky, ale na několika snímcích Verešovou fotograf Benedikt Renč ukáže velmi přirozenou, téměř bez make-upu, což si málokterá modelka či herečka může dovolit. Obzvlášť, když už jí není dvacet. V minulých letech byly tvářemi kalendáře Taťána Kuchařová (36) anebo Petra Faltýnová (45).

„Focení proběhlo hladce. Chtěl bych poděkovat celému týmu za profesionálně odvedenou práci. Když je dobrý tým a krásná modelka, jde všechno snáz,” říká k focení Renč, jenž je bratrem známého režiséra Filipa Renče a velmi uznávaným módním fotografem.

Finanční prostředky získané od partnerů kalendáře budou převedeny ve prospěch Nadačního fondu Pink Bubble, jehož posláním je podpora onkologicky nemocných náctiletých a mladých dospělých v České republice v průběhu léčby, v době rekonvalescence a při následném návratu do života.

Reklama

Další články

Načítám