Hlavní obsah
Článek

Zpěváci Petra Janů (71) a Petr Janda (81) oživují svůj legendární hit Jedeme dál. A bude to pořádný nářez. Hardcore metalová kapela Soustrast se rozhodla udělat coververzi a Janů a Janda na to kývli. Videoklip k nové verzi písně se natáčel v uplynulých dnech v Praze.

V nové úpravě od kapely Soustrast v písni uslyšíme Petru Janů, Petra Jandu nahradil zpěvák Soustrasti Tomáš "Zaza" Zajíc. Ve videoklipu si však zahráli oba původní interpreti i „Zaza“ a ostatní členové kapely Soustrast.

Příběh klipu je parafrází toho původního. Roli, kterou tehdy hrál Petr Janda, dnes hraje Tomáš Zajíc, zpěvák kapely Soustrast. Pouze není v roli manžela Petry Janů, ale jejího nezdárného syna.

„Mám velkou radost z toho, že se takto po letech někdo 'zmocnil' naší písničky a má chuť ji hrát,“ řekl Janda, který do písně nahrál kytarové sólo.

Spolupráce těšila i Petru. „Nápad kytaristy Miloše, předělat písničku, se mi líbil. Bylo skvělé, jak byla píseň přijata, když jsme ji hráli v Rock Café na křtu desky kapely. Byla jsem tam jak v jiném světě, ale bylo to super," prozradila zpěvačka.

"Moci se potkat s těmito legendami byl obrovský zážitek, to už nám nikdo nevezme a zážitky jsou jeden z důvodů, proč děláme hudbu," dodal zpěvák Tomáš Zajíc.

Než se začalo natáčet, musely samozřejmě nejdříve začít přípravy. A šedesátiletá Petra Janů nás pustila do maskérny. Nenalíčenou a neučesanou jsme ji viděli poprvé v životě. A světe, div se, žádné velké vrásky její pleť nepostihly. Janů vypadá ve svém věku výborně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám