Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) toho za poslední rok stihla opravdu hodně. Počala dítě s manželem Gábiny Partyšové Josefem Koktou, odstěhovala se od rodiny, a nyní s už rozvedeným Pepou buduje hnízdečko lásky, a světe div se – přemýšlí o svatbě!

Ornella je do o generaci staršího Josefa Kokty stále zamilovaná a moc si pochvaluje nejen společné bydlení, ale i to, jak skvěle se stará o malého Quentina. Ač by to do ní nikdo neřekl, Ornella je věřící a pravidelně chodí do kostela. A právě proto by si moc přála církevní svatbu.

„Když by to nastalo, tak bych si představovala takovou menší, ale i přes to nádhernou, komornější církevní svatbu, jenom my dva, svědci a to je vše,“ svěřila Blesku Ornella s tím, že věří, že by jí Pepa byl věrný, ač své bývalé ženy podváděl.

Ornella proto dělá všechno proto, aby Pepa neměl sebemenší důvod otáčet se za jinými ženami. Tak například nedovolí, aby mateřství narušilo jejich sexuální život. Neexistuje proto, že by jako matka spala s dítětem v jedné místnosti a Pepa vedle na gauči, tak jak to často bývá u manželských párů s malým dítětem.

„My milujeme milování a rozhodně si nedokážu představit, že by mi mateřství cokoliv nabouralo. To je podle mě takový hřebík do rakve vztahu. My vždycky usínáme v klubíčku přituleni k sobě,“ uzavřela Ornella.

Reklama

Další články

Načítám