Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vila Vyvolených se o víkendu proměnila ve vězeňské cely. „Ej Vyvolení, vy to máte na ty hráče blbě vymyšlený,“ přesně tak začíná autentický dopis produkci Vyvolených od vězňů z ostravské věznice Heřmanice.

Věrným divákům vězňům totiž připadá, že si soutěžící užívají přespřílišného luxusu a za pět milionů by si měli vyzkoušet, jak vypadá opravdové odloučení od reálného života.

Hned ráno ale jeden z ranních úkolů způsobil agresivní hádku plnou slz mezi ukřičenou Romanou a neméně afektovanou slavomankou Evou.

Spor spočíval v tom, že se Romaně zdálo, že Eva většinu svých činů dělá záměrně a proto jí nevěří. To samozřejmě nenechalo Evu klidnou: „Přijde ti, že tady někdo jinej kromě tebe do mě vandruje?“ bránila se Eva. „Ale ty si za to můžeš sama!“ vrátila Romana smečem útok proti Evě. Na ostrou výměnu jejich názoru se podívejte v našem videu.

Nejeden kapesník skončil po hádce mokrý od Eviných slz, kterou původně nevýznamný spor rozhodil na celé dopoledne. I když během živých přenosů Eva často říká, že Romanu má svým způsobem ráda a že je jí v mnoha věcech hodně blízká, s rostoucím počtem hádek mezi těmito dvěma soutěžícími roste i nenávist jedné k druhé. Uvidíme, jak budou jejich čím dál tím častější spory ovlivňovat už tak dost vyhrocenou atmosféru ve vile.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám