Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Libuška Vojtková před čtyřmi lety vyhrála soutěž o nejkrásnější nohy Česka. Nyní se stará o nožky jiných krásných dívek. Má na starosti choreografii soutěže krásy Miss Junior a už tři dny s dívkami pečlivě nacvičuje.

"Holky jsou relativně šikovné, samozřejmě některé jsou trošku dřívka, ale mezi finalistkami jsou i holky, které to táhnou a jsou super. Musí nacvičit čtyři choreografie, z toho dvě taneční. Připravuji s nimi chození, promenády," prozradila Libuška.

Krásná tanečnice si soutěžemi krásy před lety také prošla. "Byla jsem ve čtrnácti letech na Miss poupě, kde jsem vyhrála a v šestnácti jsem se stala Miss Vysočina," prozrazuje Libuška. Nyní už by do žádné další soutěže nešla. "Jsem dvakrát rozvedená matka syna Matyáše. To už by asi neprošlo," směje se Libuška.

Libuška měla poslední roky vážné problémy se zády. Kvůli vyhřezlým plotýnkám musela přestat tančit. Hrozila jí i vážná operace. Absolvovala elektroléčbu, cvičení s fyzioterapeutem, magnetické cvičení v bazénu, kyčelní koupele, skupinové cvičení a další procedury. Nyní to vypadá, že je na tom lépe.

"Uvažuji příští rok, že bych se objevila v Marii Antoinette, uvidím. Zdravotně jsem na tom dobře. Stále chodím na rehabilitace, ale jsem na tom výrazně lépe," dodala Vojtková, která už se těší na finále Miss Junior, které proběhne již v úterý 5. listopadu.

Reklama

Další články

Načítám