Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Viděli jsme ho už v bezpočtu seriálů, ale nikdy jsme si neuvědomili, jak dobře vypadá. Sedmačtyřicetiletý herec Pavel Řezníček je jedním z pánů, kteří přijali nabídku zatančit si v show StarDance.

S blonďatou tanečnicí Lucií Hunčárovou tvoří na parketu krásný pár - něžná žena a drsňák. V České televizi si ovšem jeho charismatu všimli už předtím. V titulní roli seriálu Cirkus Bukowsky, Nestora Bukowského, který televize začala vysílat minulý týden, připomíná chlápky, jako byl třeba detektiv Phil Marlowe.

Zajímavostí je, že k herectví se Řezníček dostal až v pozdějším věku. Začínal jako fotbalista v týmu Zbrojovky Brno. Možná od té doby mu zůstala i vypracovaná postava, kterou ve StarDance předvádí. V současné době jej můžeme vídat i v seriálu Cesty domů, prošel ale dlouhou řadou seriálových produkcí, v posledních letech to byly například seriály Obchoďák, Základka nebo Život je ples.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám