Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Život někdy doopravdy píše romány. Okatá herečka Jana Stryková, kterou známe jako zdravotní sestru Kateřinu v seriálu Ordinace v růžové zahradě, Super.cz sice už dávno představila svého přítele Matěje Matušku, ale ani ona netušila, co je opravdu zač.

Tedy, ne že by jí zatajil něco zásadního, nelhal o svojí práci, pracuje jako filmový zvukař, snad ani v ničem jiném podstatném. Jen se nepochlubil, že je vnukem legendárního Waldemara Matušky (†76). Kdo se zajímá o rodinné poměry slavného zesnulého zpěváka, ví, že kromě syna Waldemara, jehož měl z manželství  s Olgou Blechovou a který je bezdětný, měl Walda ještě jednoho syna.

A Matěj Matuška je právě jeho synem. Mirek Matuška se narodil z prvního Matuškova manželství a dlouhá léta žije v Německu. O tom, zda se s ním už Jana setkala, nevíme, zato poznala další část rodiny.

Podle deníku Blesk se už potkala právě s Waldemarem juniorem a jeho matkou Olgou, která v Česku křtila knihu, a i když se hodlá opět vrátit na slunnou Floridu, kde od manželovy smrti stále žije, má radost, že bude mít pravnoučka, i když ne pokrevního.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám