Hlavní obsah
Článek

Že asi není příliš dobré sledovat sexuální aktivity svých dospívajících dětí, to si dobře uvědomují snad všichni rodiče. A je úplně jedno, zda je nachytají v reálném životě, nebo jestli se sex děje jen na plátně přesně podle scénáře. Podívejte se, co šokovanou Veroniku Žilkovou (62) čeká v kině, až se půjde podívat na výkon svého synáčka v novém díle komedie Kameňák!

Vincent Navrátil v Kameňáku 4 hraje sígra Vincka, který po pařbě v baru skončí na mejdanu u zázračně v dekoltu zmohutnělé servírky Evy Čížkovské (58). A ta mu také ve filmu připraví sexuální zážitek v podobě orálního sexu.

„To snad není možný! Vždy před lety jsem zapíjela jeho narození a teď mu mám pod peřinou provádět tohle?“ divila se prý Čížkovská při natáčení.

Ale jako profesionálka scénu zvládla a dokonce se nechala kvůli scénáři i pořádně ztrapnit. Jak, to neprozradíme, ale je to hodně drsné!

Žilková se chce na výkon syna podívat, kvůli ukázkám z internetu se už psychicky připravuje na nejhorší. Vincenta ale rozhodně neodsoudí. Sama totiž kvůli roli ve filmu Samorost, kde vystupovala nahá, zažila vyhození z domu a nevraživost věřícího okolí. Jistě by nerada opakovala chybu rodičů a ostatních kolem sebe…

„S Vlastou Korcem moderuju pořad Máš pravdu, miláčku. A tam jsme zjistili ze statistik, že s většinou dětí se rodiče o sexu ani v dnešní době nebaví. Dokonce ani pro pohlavní orgány nemají pojmenování, říkají tomu ‚to‘. Přiznávám, že já jsem v tomhle podobný stydlín, sex jsem s dětmi nikdy neřešila,“ řekla Super.cz Žilková.

Reklama

Další články

Načítám