Hlavní obsah
Článek

Světová společenská média v poslední době významně spekulují o tom, že se Petra Němcová (44) rozešla se svým přítelem Laurentem Lamothem. Supermodelka se zatím k této věci zahraničnímu tisku nevyjádřila. Během své poslední návštěvy Prahy ale exkluzivně před naší kamerou celou věc popřela a označila za nesmysl.

„Obecně se nevyjadřuji ke svému soukromí, ale chtěla bych, aby se vědělo, co je realita. Musím říct, že to není pravda," prozradila nám ve videorozhovoru Němcová.

Kráska očekává, že se její vztah bude dále rozvíjet. Minimálně začíná plánovat, jak a kde letos stráví Vánoce. Petra zatím zvažuje, jestli bude doma v New Yorku, navštíví rodiče v Karviné a ve hře je také varianta, že stráví svátky na Haiti.

Petra Němcová přijela do Prahy pouze na jeden den, aby v butiku v Pařížské ulici představila vlastnoručně navrženou kolekci luxusních svíček. Kolekce vonných svíček je inspirovaná Petřinými cestami po světě. Českou republiku zastupuje svíčka s názvem Rodina, která je voní jako české vánoční cukroví.

Reklama

Další články

Načítám