Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme zmínili nejvýraznější modely, které si známé české ženy oblékly na první premiéru muzikálu Lucie. Nesnažily se ale jen Vendula Svobodová (52) nebo Gábina Dvořáková. Aby ostatní, které strávily den přemýšlením, co si vezmou na sebe, nepřišly zkrátka, dáváme do placu i jejich snímky. A počkali jsme si i na ty, které dorazily až na druhou premiéru.

Tam si titulní roli zahrála Emma Smetana (36). Ta se možná trochu u předchozího večera inspirovala a stejně jako Vendula a Gábina si vybrala průhlednou krajku. Decentně ji ovšem zvolila pouze na zdůraznění dekoltu a top doplnila džínami.

Velkou invenci ovšem dámy obecně neprokázaly. V modelech vedly malé černé šaty v nejrůznějších variacích. Někomu slušely více, někomu méně, což můžete posoudit ve fotogalerii. Výjimkou byla herečka Nela Boudová (56), která se odvázala s temně zeleným modelem s krajkovými rukávy. Další dámou, která se nebála trochu barevně odvázat byla hvězda Vyprávěj, čerstvá dvojnásobná maminka Jana Bernášková.

Na druhé premiéře to vypadalo obdobně. Různé varianty malých černých šatů zvolily Zlata Adamovská (65), Michaela Ochotská (39) i Taťána Kuchařová (36), u níž nás nadchl nádherný kožíšek.

Reklama

Další články

Načítám