Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos drží basu a téměř žádná z fotografií z luxusního kalendáře přezdívaného český Pirelli se zatím nedostala na veřejnost. Odtajnit je organizátoři hodlají až na slavnostním křtu. Jediný snímek, který zveřejnili, patří patronce kalendáře, herečce Aně Geislerové (48).

Ta se fotila dva měsíce po porodu syna Maxe. Jak je vidět na snímku, kde pózuje bez podprsenky pouze v bílém tílku, už v tu chvíli byla neskutečně štíhlá a pouze ňadra měla nalitá mateřským mlékem. Syna také měla kvůli kojení v ateliéru fotografa s sebou.

Při premiéře budou odtajněny fotografie dvanácti krásných žen, které vzešly z dlouhého výběru a staly se tvářemi kalendáře. „Rozhodli jsme se zmapovat ženskou krásu, kterou míjí svět celebrit a bulváru, krásu, která je všude okolo nás. Jde jen o to, abychom ji dokázali objevit, vnímat a zachytit. Fotili jsme prostě krásné české ženy. A věřím, že se to podařilo,“ uvedl autor kalendáře Stock 2014 Adolf Zíka.

Doposud se pro kalendář fotily pouze krásky z oblasti šoubyznysu. Letos to tak ale prý není. Kalendář pro rok 2014 razí zcela novou filozofii a místo známých modelek či hereček představuje „obyčejné“ české krásky, které z přihlášených vybrala odborná porota. Jejími členy byli Aňa Geislerová, fotograf Adolf Zíka nebo majitel modelingové agentury Václav Dejčmar.

Finálová dvanáctka vzešla z celkem 624 přihlášených. Křest kalendáře doprovodí dražba všech třinácti fotografií. Výtěžek dražby bude věnován na charitativní účely Vánočního bazaru patronky kalendáře Ani Geislerové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám