Hlavní obsah
Článek

Kostýmní výtvarnice Michaela Horáčková si dala velkou práci, aby na premiéře muzikálu, pro který navrhovala nejen kostýmy, ale i scénu, ve svém modelu zazářila. "Chtěla jsem romanticky rozervanou rockovou róbu, ale do korzetu mě můj kamarád šněroval přesně jednadvacet minut," svěřila Super.cz.

"Říkala jsem si, že je tenhle model možná trošku přes čáru, ale když na to má člověk ještě věk a postavu, tak proč si to nedovolit," smála se Míša, která byla spokojená i s kostýmy, které pro představení Lucie, větší než malé množství lásky navrhla. "Myslím, že jsme do toho dali všichni všechno a výsledek tomu odpovídal," míní Horáčková.

Na první půlku představení se ale trochu špatně soustředila právě kvůli svojí róbě. "Sotva jsem dýchala, musela jsem si o přestávce nechat korzet o centimetr povolit," přiznala. Zajímalo nás, jak se bude ze šatů svlékat a v tu chvíli to sama ani nevěděla. "Nevím, jestli manžela takové zkoušce podrobit," připustila, pak si ale svého muže, zámožného textaře Michala Horáčka, k rozhovoru přizvala.

"Já si myslím, že tak těžké to být nemůže, já se té zkoušce podrobím docela rád," byl rozhodnutý Horáček. "Obávám se, že ale skončím buď s roztrženými šaty anebo si to bude chtít urychlit nůžkami," uzavřela Horáčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám