Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda populárního seriálu Pobřežní hlídka Carmen Electra (41) oblékla po letech červené záchranářské plavky. S plovákem v ruce a úsměvem na tváři zapózovala na společenské akci v New Yorku.

A přítomní hosté na ni zírali s otevřenou pusou. Půvabná Carmen totiž ani po překročení čtyřicítky neztratila nic ze svých neodolatelných půvabů. Herečka a modelka v jednom si v Pobřežní hlídce zahrála před dlouhými šestnácti lety, když v seriálu skvěle nahradila hvězdnou Pamelu Anderson.

Carmen se pořád může pochlubit fantastickou postavou, kterou obdivují tisíce mužů po celém světě. Nádherné ženské křivky, bujná ňadra a pohled nezkrotné lvice v kombinaci s neodolatelnou smyslností - to je přesně Carmen Electra.

Pokud by snad tvůrci Pobřežní hlídky uvažovali o natočení nových dílů, nemuseli by vůbec oslovovat mladší herečky, protřelá čtyřicátnice by je totiž všechny hravě zastínila.

Reklama

Další články

Načítám