Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na Super.cz vyšly snímky, jak se žena nápadně podobná Vendule Svobodové (52) v baru rozhodně nechová jako dáma, prezidentka nadačního fondu Kapka naděje rozhodně nebyla nadšená, i když do poslední chvíle nepřipustila, že jde opravdu o ni. Nicméně doma na petlici se nezavřela a hned pár hodin poté vyrazila do společnosti.

Se svým mladinkým partnerem Josefem Pizingerem si vyšla na premiéru muzikálu Lucie - větší než malé množství lásky. A rozhodně se skromně nekrčila v koutku. Naopak se oblékla tak, že hned, jak si svlékla kabát, na sebe okamžitě strhla pohledy všech přítomných.

Vendula si vzala černé krajkové koktejlky bez podšívky, takže jimi prosvítalo celé její tělo včetně spodního prádla. Svobodová vedle mladého milence zhubla, vášnivé noci evidentně dělají své, a za postavu se rozhodně stydět nemusí. Moc hovorná ovšem nebyla, celý večer se držela jen se svojí společností a ani po skončení představení se dlouho nezdržela.

Reklama

Další články

Načítám