Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

S nákupem některých vánočních dárků je třeba si pěkně pospíšit. Pokud chcete udělat svým dětem radost a dát jim pod stromeček to, po čem doopravdy touží, je nejvyšší čas.

Hity Vánoc mizí zběsilým tempem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Například dětské vzdělávací tablety v češtině anebo tolik oblíbené robotické Roboryby začaly mizet zběsilým tempem. A je pravděpodobné, že už v listopadu se z nich stane nedostatkové zboží.

Dětský vzdělávací tablet Lexibook LexiTab - jediný tablet v češtině

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dovedete si představit, že byste jako dítě měli svůj vlastní tablet? To by přece byla paráda! Dopřejte to alespoň svým potomkům a kupte jim tablet Lexibook LexiTab s rodičovskou kontrolou užívání. Tablet je lehký - váží pouhých 370 g - a se svou úhlopříčkou 7 palců a schopností pracovat s víceprstými gesty ergonomicky plně vyhovuje dětským uživatelům.

Moderní technologie pomáhají dětem učit se, je přesvědčen odborník

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Tablet Lexibook LexiTab pro děti je uzpůsobený pro děti od 5 let, které ještě neumí číst, ale najdou v něm řadu aktivit, které je pohánějí v touze vše se naučit co nejrychleji. Učení vyžaduje velké úsilí a zapamatování si a v tom tablet Lexibook LexiTab může pomoci,“ říká psycholožka PhDr. Jana Zapletalová - dlouholetá ředitelka Institutu pedagogicko-psychologického poradenství.

Robo ryba jako živá - poprvé navíc ve svítící verzi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tropická robo ryba, se kterou si užijete spoustu legrace v akváriu nebo ve vaně! Rybička dokonale napodobující pohyby živé předlohy připlavala na letošní Vánoce s další novinkou. Tropické robo ryby mají devět nových druhů a Sparky’s navíc jako první na světě uvedl tuto rybičku i ve svítící verzi! Díky tomu budete mít akvárium plné nádherných efektů!

Kupte robo rybu s akváriem, hradem a korály

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemáte doma akvárium, do kterého byste mohli své robo ryby vypustit? Nevadí - kupte si sadu, která kromě akvária a robo ryby obsahuje také podvodní hrad a dva mořské korály! Akvárium je zcela bezpečné - vyrobené je z tvrzeného plastu, který se jen tak nerozbije.

Nečekejte na předvánoční šílenství. Tyto oblíbené dárky kupte ještě dnes a z pohodlí domova!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proč se nevyhnout zbytečnému stresu a riziku, že ty nejoblíbenější dárky nebudou zanedlouho k sehnání? Kupte je ještě dnes, z pohodlí vašeho domova, a před Vánoci budete mít hned o jednu starost méně.

Další články

Načítám