Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka psů Lucie Šárovcová si dnes vybrala soupeře do pátečního duelu. A čeká na ni hodně těžký oříšek. V duelu se utká s obrem Jafarem, který minulý pátek vyřadil rozdílem třídy favoritku VyVolených Nikol Trojanovou.

Lucie se netajila tím, že jí Jafar vůbec nesedí. Už v úterním zúčtování ho vypalcovala s tím, že se celý den válí na gauči a odmítá plnit úkoly. Plamenně pak u tabule slíbila, že pomstí svou vyřazenou kamarádku Nikol. Ač leckdo očekával, že Lucka bude taktizovat a nakonec zvolí slabšího soupeře, své slovo dodržela.

„Je nás tu devět a vybírám ze sedmi lidí, v úterý mě hnala pomsta za moji kamarádku, taková jsem i venku, kde se za své kamarády biju jako lev, rozhodla jsem se jít tou horší cestou a vybrat si Jafara, protože se tady chová tak, jak si tu nepřeju,“ zdůvodnila svou volbu Lucie.

Jafara Lucka vůbec nepřekvapila a v duelu si na ni věří. „Nikol a Lucka se mě tady dotkly, urazily mě, a proto jsem se choval, tak jak jsem se choval, Lucie mi ale nemůže vytknout negentlemanské chování. Jak už jsem říkal minule, v duelu nemůžu prohrát -  buď budu pokračovat, anebo budu doma svobodnej,“ reagoval na Lucčinu výzvu Jafar.

A to nejhorší na VyVolené teprve čekalo. Kontroverzní exVyVolený Thomas Castello, pocuchal ve studiu nervy svým bývalým soupeřům, když jim pokládal záludné otázky. Po Vladkovi chtěl, aby ukázal celému národu své vytahané trenky a Pavlíny se rovnou zeptal, zda je pravda, že byla její přítelkyně Mirka před pár lety zamilovaná do jiné dívky.

Reklama

Další články

Načítám