Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stává se opravdu velmi výjimečně, že supermodelka Denisa Dvořáková zavítá z New Yorku do Čech, a ještě vzácnější je, že ji k návratu do své domoviny motivuje pracovní zakázka. Ke spolupráci jednu z nejúspěšnějších českých modelek vyzvala módní návrhářka Blanka Matragi (71), kterou v Praze shodou okolností také nepotkáváme každý den.

Známá česká designérka, která řadu let tvoří a vede svůj salon v Libanonu, si krásku s laníma očima vybrala jako hlavní tvář své připravované módní kolekce. „Denisu jsem si vybrala sama a jsem moc ráda, že se nám podařilo skloubit termíny a došlo ke spolupráci," vyjádřila své nadšení Matragi, která má s Dvořákovou za sebou již první focení kampaňových fotek. „Práce s Denisou byla na profesionální úrovni, což ostatně platí k celé organizaci focení kampaně, bylo to perfektní," libuje si návrhářka.

"Jsem moc ráda, že jsem mohla pracovat v Čechách pro českou návrhářku, jejíž tvorba je známá. Blančina móda oslovuje nejen mě, ale líbí se taky mojí mamince," prozradila Super.cz Dvořáková. Je to vlastně takový malý zázrak, že k této spolupráci došlo, neboť topmodelka je zamluvená klienty na řadu měsíců dopředu. „V Čechách není běžné, aby si klient zaplatil topmodelku. Navíc pokud v zahraničí známá modelka spojí své jméno s nějakou firmou, musí se jednat o relevantní společnost, což v tomto případě platí," nechal se slyšet Saša Jány, ředitel agentury Elite Model a objevitel Denisy Dvořákové.

Přehlídka osmdesáti modelů obsahující kolekci Ready-to-Wear a samozřejmě také velké večerní toalety, kterými je Matragi pověstná v Evropě i na Blízkém východě, se uskuteční v rámci charitativního večera den před svatým Valentýnem 13. února příštího roku v pražském Obecním domě. Výtěžek ze vstupného na charitativní galavečer půjde ve prospěch Nadačního fondu pro zdraví dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám