Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejsou to ani dva měsíce, co šestnáctiletá Eva Klímková vyhrála české kolo prestižní soutěže pro modelky. A první úspěchy české vítězky Schwarzkopf Elite Model Look 2013 na sebe nenechaly dlouho čekat.

Po úspěšném pobytu v Tokiu se Evino portfolio fotek rozrostlo. Už na začátku kariéry je vidět, jaká je Eva Klímková tvárná modelka. Módní znalci ji díky tomu přirovnávají k mladinké Kate Moss (50). Sami se ostatně můžete přesvědčit, že na snímcích vypadá pokaždé úplně jinak.

Momentálně se studentka střední odborné školy stavební a zahradnické, která miluje jízdu na koni, připravuje na světové finále neprestižnější modelingové soutěže. Tento rok se uskuteční v Shenzenu v Číně.

Eva hodně cvičí a piluje angličtinu. Koncem listopadu bude reprezentovat Českou republiku v konkurenci dalších 60 vítězek z celého světa. Věříme, že uspěje stejně dobře jako její předchůdkyně Linda Vojtová, Denisa Dvořáková či Hanka Jiříčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám