Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pádlo podle svých slov na hřebíček ještě pověsit nechce a v pětačtyřiceti se cítí skvěle. "Ještě uvidím, jak dopadne příprava, zda ještě bude na světovou scénu a top nejvyšší kvalitu, nebo to už bude jen tak pro radost. Nechává to přirozenému vývoji," svěřila Super.cz vodní slalomářka Štěpánka Hilgertová.

Hilgertová už podruhé fotila snímek do kalendáře armádních sportovců a tentokrát z něj vyšla jako andělská bytost. "Vůbec jsem netušila, jaké téma pro mne pan Saudek vybere, ale protože jsem u něj už fotila, důvěřovala jsem tomu, že mi bude vyhovovat," řekla nám Štěpánka, která stále působí jako nesmělá holčička.

"Možná na něj působím introvertně a křehce, proto jsem asi dostala ta andělská křídla, ale vykompenzoval je černými šaty," míní Hilgertová. "Jako andílek si nepřipadám, ale nikdy jsem nedělala žádné průšvihy. Snažila jsem se nevyčuhovat ani v kladném ani záporném slova smyslu. I když nakonec v oblasti sportu se mi to povedlo," myslí si oprávněně.

Pak už byla skoro zbytečná otázka, zda by si jako její kolegyně Bára Špotáková troufla na focení bez oblečení. „Osobně mám pocit, že bych si netroufla, a to nejen teď v pětačtyřiceti, ale ani dříve. Ale v případě Báry vznikla krásná fotografie, která konvenuje její aktuální životní situaci," zhodnotila.

Reklama

Další články

Načítám