Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lezlo to z něj jako z chlupaté deky, ale nakonec se prozradil. Olympionik, moderní pětibojař David Svoboda, si konečně našel novou přítelkyni. Vztah je to teprve pár týdnů starý, takže nechtěl vyprávěním nic zakřiknout, nicméně prozradil, že už není nezadaný.

"Tohle tělo už volné není," zareagoval s humorem, protože zvláště poté, co se před časem nechal vyfotil úplně nahý, v médiích se několikrát objevila výzva pro dívky, že tohle tělo je volné a holky tak mají šanci. "Šanci mají pořád, ale volný momentálně nejsem," řekl Super.cz.

K tomu, že má novou holku, jsme se dostali na představování nového kalendáře armádních sportovců, kde vystavil svoji postavu, ale tentokrát jen do půl těla. "Myslím, že jednou ta nahota stačila a takhle je to pro chlapa optimální. Stejně nemám co ukazovat. Ale s panem Saudkem se mi fotilo skvěle, a když budu osloven i příští rok, rád budu opět stát modelem," přiznal David.

A pak jsme si povídali o tom, jak se udržuje kromě sportu v kondici a jak, kde, co a od koho vůbec jí. "Jím snídani, oběd, večeři, občas nějakou svačinu. Vařím si buď sám, nebo mi vaří na Dukle nebo v restauraci," vyprávěl David. Neumí snad jeho nová dívka vařit? "Tyhle otázky jsou zavádějící, opravdu k tomu ještě víc neřeknu," uzavřel Svoboda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám