Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věnuje se snowboardingu, ale občas si odskočí i k modelingu. Česká reprezentantka v tomto sportu Eva Samková patřila ke tvářím, které zvěčnil Jan Saudek do letošního kalendáře armádních sportovců.

To, že se musela navléknout do róby, v níž by v běžném životě rozhodně nevyšla, jí ale nevadilo. "Bylo to trochu divné, ty šaty byly obrovské, ale já už jsem párkrát fotila, takže mne to nezaskočilo," vyprávěla Super.cz.

Má za sebou dokonce i focení v plavkách, i když to k jejímu sportu moc nesedí. "Na druhou stranu ale vlastně ano. Fotilo se totiž v zimě, v minus osmi stupních, ne sice na sněhu, ten byl jen umělý, ale v nějakém dole, ovšem na svahu se cítím líp," svěřila.

Její fotky v plavkách ocenilo prý i celé Vrchlabí, kde žije. "Hodně se o tom povídalo, ale prý hlavně v Kladně, ale stejně jsem se trochu styděla. Ale bohudík se na to do léta, kdy se začíná chodit na koupaliště, zapomnělo, a tak mě nikdo v plavkách moc neokukoval," smála se.

A bavil by ji modeling jako profese? "Tak to určitě ne. Nechápu modelky, které se tím živí. Jak je to může bavit? Takhle občas na jeden den se to dá, ale jinak je to hrozná nuda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám