Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nahé zprávy hlásí novou krásnou posilu! Atraktivní tmavovláska Tereza D. přijala nabídku na moderování RedNews.

Nejnovější posila Tereza se mezi novými moderátorkami rychle zabydlela a dokázala, že se svlékáním před kamerou nemá problém. Ostatně Tereza před kamerou stála již několikrát, a tak není divu, že si hravě poradila i na castingu. Její sexy křivky mohou diváci obdivovat každý všední den po 22. hodině na nováckém kanálu Fanda.

Pokud byste Terezu chtěli potkat, tak máte možnost třeba v sauně, kterou navštěvuje dvakrát týdně. A co tuto sexy černovlásku nejvíc zaujme na chlapovi? „Jednoznačně musí mít charisma, naopak nesnáším neupřímnost,“ prozradila kráska s tím, že když má navíc chlap smysl pro humor, má u ní téměř vyhráno.

Sexy Pražačka na sebe mimo jiné prozradila, že by chtěla mít sex v boxerském ringu. „Je to můj sen o nejšílenějším místě na sex, doufám, že se mi někdy splní,“ dodala se smíchem.

V současné době se nahé zprávy mohou pochlubit dvěma moderátorkami jménem Tereza. Jsou ale snadno k rozeznání, zatímco Tereza D. je tmavovláska, Tereza N., kterou můžete v lechtivém pořadu vídat už od června, má blond vlasy.

Reklama

Další články

Načítám