Hlavní obsah
Článek

Jak rychle a snadno proměnit ložnici a vpustit do interiéru novou a svěží atmosféru? Stačí sáhnout po tom správném povlečení! Krásné vzory, příjemné barvy a luxusní materiály udělají divy. Přesvědčte se a podívejte se na zákazníky nejoblíbenější povlečení z bavlněného saténu!

Bavlněný satén: Láska na první dotek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vy ještě neznáte bavlněný satén? Tento na dotek měkký a hebký materiál se kromě příjemného povrchu může pochlubit mnoha dalšími skvělými vlastnostmi. Díky speciální úpravě se nemačká a drží si stálé barvy i tvar. V zimě vás zahřeje a v létě zchladí, takže se vám bude hodit po celý rok! Povlečení z bavlněného saténu si zkrátka zamilujete!

Extravagantní divočina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi neotřelé vzory, extravaganci a luxus? Pak si – stejně jako mnoho zákazníků před vámi – zamilujete povlečení Bengal! Příjemné zemité odstíny vnesou do místnosti útulnou atmosféru a originální zvířecí vzor ukáže, že máte styl. Díky oboustrannému vzoru může být vaše ložnice každý den jiná!

Nejen pro romantiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzelné povlečení s pestrobarevnými motýlky učaruje vám i každému, kdo do vaší ložnice vstoupí. Pozitivní vzory a barvy jsou to pravé pro podzimní i zimní období. Vstávejte každý den s úsměvem a naladěni na tu správnou vlnu! Povlečení Butterfly navíc pořídíte do konce týdne za akční cenu!

Podzimní vábení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete šustění listí pod nohama? A co říkáte na kaštanové listí na luxusním povlečení? Krásná barevná paleta vytvoří tu pravou podzimní atmosféru a dá vaší ložnici elegantní nádech. Usínejte každý den v měkkých a hebkých peřinách a dodejte své ložnici podzimní šmrnc. Vsaďte na oblíbené vzory a luxusní materiály!

Mladistvý a trendy styl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nedáte dopustit na trendy vzory? Chcete dát své ložnici moderní nádech? Pak je pro vás povlečení New York jako dělané. Šedá barva nemusí být nudná! Šedé odstíny jsou oživeny jasnou žlutozelenou barvou, která povlečení dodává mladistvý nádech a moderní šmrnc. Díky oboustrannému vzoru můžete vzhled své ložnice snadno změnit a tento krásný kousek pořídíte v provedení z bavlněného saténu i z hladké bavlny!

Další články

Načítám