Hlavní obsah
Článek

Trápíte se s nadbytečnými kily a stále čekáte na nějaký kouzelný prostředek nebo pilulku, která vás jich zbaví? Nic takového neexistuje! Známe ale účinnou dietu a několik důležitých pravidel, která vám v boji s nadváhou pomohou.

Pravidlo č. 1 – ROZHODNUTÍ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Samotné rozhodnutí zhubnout je pro úspěch nejdůležitější. Chcete tedy opravdu zhubnout a uděláte pro to maximum? Pokud ano a rozhodnutí vychází přímo z vás a z pocitu, že hubnete především sama pro sebe, proto, abyste se cítila dobře, a neděláte to pro nikoho jiného, máte polovinu práce za sebou.

Pravidlo č. 2 – SPRÁVNÝ ZPŮSOB

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Někomu vyhovuje již od začátku radikální úprava jídelníčku a zařazení náročné sportovní aktivity, jiného to spíše vyděsí. Pokud patříte do té druhé skupiny, vyzkoušejte proteinovou dietu, díky které zhubnete rychle a která vás navíc k vyváženému jídelníčku a pravidelné pohybové aktivitě postupně dovede.

Pravidlo č. 3 – JEZTE PRAVIDELNĚ

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V průběhu proteinové diety jíte 5x denně speciální proteinová jídla, která obsahují kvalitní bílkoviny a velmi málo cukrů i tuků. Tím se docílí změny metabolismu a vaše tělo začne zcela přirozeně spalovat uložené tuky, kterých je potřeba se zbavit. Účinným a ověřeným příkladem proteinové diety, která je navíc ryze česká, je KetoDiet.

Pravidlo č. 4 – PÍT, PÍT, PÍT

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pijete málo? Pokud ano, je potřeba to změnit! Jedním z nejdůležitějších pravidel v průběhu hubnutí je totiž dostatečný příjem tekutin. Těch by měl člověk přes den vypít cca 2-3 litry. Ideální je čistá voda, neslazené minerálky nebo slabé čaje. A na alkohol rozhodně zapomeňte! Pijte pravidelně a určitě to nenechávejte až na chvíli, kdy pocítíte žízeň. V takovém okamžiku už tělo trpí, protože má tekutin málo.

Pravidlo č. 5 – POŘIĎTE SI „KÁMOŠE K HUBNUTÍ“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hubnutí není jednoduché a člověk často rychle ztrácí motivaci i sebejistotu. Proto je dobré mít „po ruce“ někoho, kdo vás povzbudí a poradí vám. Může to být manžel, přítel, kamarádka.. Když ale nikdo takový není? Obraťte se na odborníky - například výživoví specialisté KetoDiet jsou vám k dispozici pro tyto případy online a zcela ZDARMA. Nemusíte nikam chodit, nebo někoho hledat.

Další články

Načítám